Innovatieve producten voor de varkenshouderij

Breedveld Trading is producent van hoogwaardige producten voor de agrarische sector. Sinds 1985 hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van een breed assortiment producten voor de varkenshouderij en in het bijzonder voor de varkensfokkerij. De varkenssector is zeker de laatste jaren continue in beweging en vraagt daarom steeds om innovatieve oplossingen. De producten van Breedveld Trading zijn bijzonder efficiënt en dragen direct bij aan betere leefomstandigheden voor varkens en biggen. Zo helpen wij u om een diervriendelijkere bedrijfsvoering mogelijk te maken.

Sinds 1 juli 2007 is Breedveld Trading overgenomen en is het bedrijf gevestigd in Deurne. Al sinds de overname is Breedveld Trading gestart met een uitbreiding van het productenpakket. Wij ontwikkelen en produceren nu ook roestvrijstalen producten die geheel naar de wensen van de klant kunnen worden gemaakt.

De producten van Breedveld Trading worden wereldwijd geleverd via een selectief dealernetwerk. Indien u producten wilt aanschaffen dan kunt u hiervoor terecht in onze webshop. Bent u geïnteresseerd in een dealerschap, dan kunt u hierover rechtstreeks contact met ons opnemen.